Bilservice

Här på Erikssons sköter vi ALLA reparationer och arbeten din bil behöver. Vår kunniga verkstadspersonal gör jobbet snabbt och pålitligt oberoende bilmärke. Eftersom allt jobb görs under samma tak kan vi handla snabbt och hålla hög kvalitet.

Då en bil varit inblandad i en olycka är det ofta mycket annat än bara plåtskadorna som behöver repareras.

Autohuolto 2

Hjulinställning – Vår utustning för att rikta och göra hjulinställningar på person- och paketbilar har integrerad 3D-mätteknik.

Autohuolto 1

AC-service – Luftkonditioneringssystem behöver regelbunden service. Vår utbildade personal tar reda på vilken vätska ditt system använder och fyller vid behov på med mera. Det är viktigt att hålla systemet i trim eftersom annars drar bilen mera bränsle och systemet samlar på sig vätska. En otrevlig följd av vätska i systemet kan vara att kompressorn eller någon annan komponent havererar.

Feldiagnos- Då lampan lyser kan vi hjälpa! Moderna bilars diagnossystem granskar fortgående bilens funktioner och meddelar användaren om fel uppstår med en lysande lampa på instrumentbrädan. Ofta kan ett fel vara kortvarigt och lampan slocknar av sig själv. Ibland sparas dock ett felmeddelande som leder till att bilen inte går igenom besiktningen. Då en fellampa lyser är det alltid skäl att kontrollera saken med ett diagnossystem.

Bilelektronik –  Vi har omfattande mät- och felsökningsutrustning med vilken vi kan leta reda på och reparera elfel.

Boka tid

Här kan du boka tid för service och skadegranskning, du kan också ringa och boka tid. Skicka bilder av skadan via WhatsApp till +358 40 821 6475

 • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
 • Dra filer hit eller
  Godkända filtyper: jpg, png, jpeg, Max filstorlek: 20 MB, Max antal filer: 15.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Hittade du det du behöver? Ta kontakt?

  Joakim Eriksson

  Försäljning