Billackering

Hos oss får du lackeringar med garanti!

Boka tid

Här kan du boka tid för service och skadegranskning, du kan också ringa och boka tid. Skicka bilder av skadan via WhatsApp till +358 50 37 54 373
  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: jpg, png, jpeg.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Målande och förarbete är hantverk där slutresultatet är helt beroende av hur skicklig målaren är. Vår personal är kunnig och välutbildad. I vår hall finns moderna utrymmen som ger goda möjligheter för ett utmärkt slutresultat.Förarbete och lackering är hantverk som till stor del beror på hur skicklig personen som utför jobbet är. Vår moderna målarbox ger en lackeringsmiljö som möjliggör perfekta jobb.

Bilmåleri jakobstad Pedersöre

Nivån på slutresultatet är viktig för oss

Eftersom vi litar på våra anställdas yrkesskicklighet och kompetens, vågar vi även ge våra kunder en kvalitetsgaranti. Om du inte är nöjd med kvaliteten på det arbete som utförts, gör vi om jobbet igen. Kundens tillfredsställelse är viktigt för oss.

Billackering Jakobstad Pedersöre

Miljövänlighet

Eftersom vår omgivning och miljöfrågor är viktiga för oss strävar vi också efter att i vårt arbete påverka naturen på minsta möjliga sätt. För att värna om naturen använder vi bara vattenbaserade metallicfärger (Spies & Hecker) och lacker med låga halter av lösningsmedel.

Kontakta oss för att boka tid till vårt bilmåleri!

SAMARBETE MED MIRKA

Vi har länge haft ett nära samarbete med Mirka gällande produktutveckling och bilmålning.

Hittade du det du behöver? Ta kontakt?

Joakim Eriksson

Tjänsteledig