Webbshop

Erikssons skog och trädgård

Allt sedan starten 1959 har vi på Erikssons gett våra kunder det bästa för arbete i skog och trädgård. Under ett och samma tak har vi vår butik där vi som certifierad Husqvarna-återförsäljare erbjuder allt som en privatkund eller yrkesperson behöver och också en verkstad som sköter service och reparationer.

Butikens öppettider: Mån – Fre 9 – 17 och Lör 9 – 13

Nu lanserar vi vår webbshop. Nöjda kunder har alltid varit vårt mål, genom att också öppna vår butik på nätet gör vi handeln lättare för både gamla och nya kunder. Du som hellre besöker vår butik i Jakobstad än handlar online har också användning den nya shoppen. Du kan enkelt se om varan du söker finns i vårt lager, eller om vi behöver ta hem den åt dig.

Välkommen till vår webbshop!

Vi har gräsklippare för alla ändamål. Vårt utbud består av allt från mindre modeller till stora sittgräsklippare med dieselmotorer som passar både konsumenter och dig som använder maskinerna proffessionellt.

Se gräsklippare

P 524EFI (exkl klippaggregat)

Automower® original body - grey

Våra robotgräsklippare sköter jobbet då du själv gör något annat. Husqvarna visar vägen och leder utvecklingen för självgående gräsklippare.

Se robotgräsklippare

Vi har varit med från början. Vare sig du behöver en smidig såg för gallring och kvistning eller en som även tuggar sig igenom de grövsta stockarna så både har och vet vi vad du ska ha.

Se motorsågar

317 EL

Hängselbyxa

Ofta satsar man stort då man köper sin såg, men sparar in på resten. Arbetet blir då inte bara ineffektivt, det leder också till att olyckan kanske snart är framme.

Se utrustning

Hittade du det du behöver? Ta kontakt?

Vi uppgraderar dina maskiner

Funderar du på att byta upp dig? Besök vår butik eller ring någon av våra försäljare och bjud ut det du nu har. Vi ger dig ett bra pris och har ett brett utbud av både nya och begagnade kvalitetsmaskiner. Kontakta oss