Verkkokauppa

Erikssonin metsä ja puutarha

Vuodesta 1959 alkaen olemme Erikssonilla tarjonneet parhaat edellytykset asiakkaillemme työskennellä metsässä ja puutarhassa. Liikkeestämme saman katon alta löydät sertifioidun Husqvarnan jälleenmyyjän, jolta saat kaiken niin yksityisten kuin ammattilaistenkin tarpeisiin sekä työpajan joka suorittaa tarvittavat huolto- ja korjaustyöt.

Nyt lanseeraamme myös verkkokaupan. Tyytyväiset asiakkaat ovat aina olleet päämäärämme. Avaamalla verkkokaupan helpotamme kaupankäyntiä sekä uusille että vanhoille asiakkaille. Sinulla, joka mieluummin teet ostoksia myymälässämme Pietarsaaressa kuin shoppailet netissä, on myös mahdollisuus hyödyntää uutta kauppaa. Voit helposti nähdä onko haluamasi tuote varastossamme vai tarvitseeko meidän toimittaa se sinulle kotiin.

Tervetuloa verkkokauppaamme!           

Meillä on ruohonleikkureita kaikkiin tarkoituksiin. Tuotevalikoimamme sisältää kaiken pienistä malleista suuriin dieselmoottorilla varusteltuihin ruohonleikkureihin, jotka sopivat sekä kuluttajille että koneiden käytön ammattilaisille.

Katso ruohonleikkurit 

P 524EFI (exkl klippaggregat)

Automower® original body - grey

Robottiruohonleikkurimme tekevät työn sillä aikaa kun teet itse jotain muuta. Husqvarna näyttää tietä itsestään liikkuvien ruohonleikkureiden kehityksessä.

Katso robottiruohonleikkurit

Meillä on on ollut moottorisahoja alusta asti. Tarvitsetko pehmeää sahaa harvennuksiin ja oksiin? Vai sahaa joka jaksaa sahata paksumpiakin tukkeja? Meiltä löydät molempia ja osaamme neuvoa sinua valitsemaan oikeanlaisen sahan tarpeeseesi.

katso moottorisahat

317 EL

Hängselbyxa

Usein sijoitat paljon rahaa sahaan, mutta säästät loput. Työstä ei ainoastaan tule tehotonta vaan altistaa sinut myös onnettomuuksille jos et käytä tarvittavia varusteita.

katso varusteet

Löysitkö mitä etsit? Ota yhteyttä.

Päivitämme koneesi uuteen

Harkitsetko koneesi vaihtamista? Vieraile myymälässämme tai soita jollekin myyjistämme ja tarjoa konettasi meille. Annamme sinulle hyvän hinnan ja löydät meiltä laajan valikoiman uusia ja käytettyjä laatukoneita.

Ota yhteyttä