Automaalaus

Meiltä saat laadukkaat takuun sisältävät automaalaukset!

Varaa aika

Varaa tästä aika palveluun tai vahinkotarkastukseen, voit myös soittaa ja varata ajan. Lähetä kuvia vauriosta WhatsApp-numeroon +358 50 37 54 373.
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: jpg, png, jpeg.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Maalaus ja sen esityö ovat käsityötä, jonka lopputulos riippuu täysin siitä kuinka taitava tekijä on. Henkilökuntamme onkin osaavaa ja koulutettua. Hallistamme löytyy nykyaikaiset maalaustilat, jotka luovat parhaan mahdollisen ympäristön täydellisen maalaustuloksen saavuttamiseen.

Automaalaus 1

Työn laatu on meille tärkeää

Koska luotamme työntekijöidemme työn laatuun ja osaamiseen, myönnämme asiakkaillemme laatutakuun.  Jos ette ole tyytyväisiä tehdyn työn laatuun, teemme työn uudestaan.  Asiakkaan tyytyväisyys työn tulokseen on meille tärkeä asia.

Automaalaus 2

Luontoystävällisyys

Koska ympäristöasiat ja luonnon suojeleminen ovat tärkeitä arvoja meille, toteutamme myös maalaustyömme mahdollisimman vähän luontoa kuormittavalla tavalla. Säästääksemme luontoa, käytämme ainoastaan vesipohjaisia metallilakkoja (Spies & Hecker) sekä erittäin matalaa liuotinainepitoisuutta kiinteissä lakoissa.

Ota yhteyttä ja varaa aika autosi maalaukseen!

Yhteinen kehitystyö Mirkan kanssa

Olemme tehneet pitkään Mirkan kanssa tiivistä yhteistyötä vahingonkorjauksen, tuotekehityksen sekä automaalauksen merkeissä.

Löysitkö mitä etsit? Ota yhteyttä.

Joakim Eriksson

Lomalla