Autohuolto

Me täällä Erikssonin autokorjaamolla hoidamme KAIKKI työt ja korjaukset mitä autosi vain voi vaatia.  Ammattitaitoinen korjaamohenkilökuntamme hoitaa vahingoittuneen ajoneuvon korjauksen merkistä ja mallista riippumatta nopeasti ja luotettavasti. Kaikkien toimintojen sijainti saman katon alla nopeuttaa palvelua ja parantaa sen laatua.

Autohuolto 2

Pyöränsuuntaus – Meiltä löytyy 3D-pyöränsuuntauslaitteet henkilö- ja pakettiautojen pyöränsuuntaukseen.

Autohuolto 1

Ilmastoinnin täyttö – Ilmastointijärjestelmät tulisi huoltaa säännöllisesti. Koulutettu henkilökuntamme pystyy yhdessä laitteiston kanssa selvittämään mitä kylmäainetta kukin auto käyttää. Ilmastointijärjestelmän huoltaminen on tärkeää, koska huoltamaton järjestelmä lisää polttoaineen kulutusta ja kerää kosteutta. Kosteuden kertymisestä mahdollisena seurauksena voi olla kompressorin tai muiden komponenttien hajoaminen.

Vikavalo/diagnostiikka – Vikavalon palaessa voimme auttaa sinua! Nykyajan autojen diagnostiikkajärjestelmä tarkkailee auton toimintoja jatkuvasti ja ilmoittaa mittaristossa olevalla vikavalolla jos jossain järjestelmissä on vikaa. Usein vika on hetkellinen ja valo sammuu itsestään pian.  Moottorinohjainlaitteelle on kuitenkin voinut tallentua merkintä viasta ja tämä aiheuttaa hylkäyksen katsastuksessa. Vikavalon palaessa kannattaa syy aina tarkistaa diagnoositestauslaitteella.

Autosähkö –  Meillä on käytössämme useita diagnostiikkatestereitä ja mittauslaitteita, joilla pystymme etsimään ja korjaamaan sähkövikoja.

Varaa aika

Varaa tästä aika palveluun tai vahinkotarkastukseen, voit myös soittaa ja varata ajan. Lähetä kuvia vauriosta WhatsApp-numeroon +358 40 821 6475.

 • KK slash PP slash VVVV
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, jpeg, Max. tiedoston koko: 20 MB, Max. tiedostot: 15.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Löysitkö mitä etsit? Ota yhteyttä.

  Joakim Eriksson

  Myynti