Oven avaus

Tarjoamme oven avausta vuorokauden ympäri

Jäivätkö avaimet auton sisälle? Ei hätää tai syytä paniikkiin, me autamme! Avaamme lukitun auton oven turvallisesti ja nopeasti.

Soita oven avaus palveluun tästä – 0400 561 656

 

Auton oven avaus

 

Avaimet auton sisällä ja ovet lukossa – Mitä tehdä?

Ikkunan rikkominen voi olla ensimmäinen ajatus, joka tulee mieleen avainten jäädessä autoon lukittujen ovien taa. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa, sillä ikkunan korjaaminen tulee moninkertaisesti kalliimmaksi kuin auton oven tiirikointi auki.

Auton ovet on mahdollista saada auki ilman avaointa. Työ kannattaa jättää ammattilaisille jos haluat pitää autosi vaurioitumattomana. Me olemme ammattilaisia auton ovien avaamisessa, joten voit luottaa meihin ja ammattitaitoomme. Kun auton avaimet jäävät lukittuun autoon, mekaanikkomme aukaisee lukituksen turvallisesti ja välttäen turhat lisävahingot. Käytämme auton ovien aukaisuun tarkoitettuja erikoistyökaluja.

Kuinka toimia jos auton avaimet eivät toimi?

Joskus eteen tulee tilanteita, jolloin autoon ei pääse sisälle edes sen omilla avaimilla. Tällainen ongelmatilanne voi johtua siitä, että esimerkiksi auton akku on loppunut, jolloin kauko-ohjaus tai mekaanin avain ei toimi. Tällaisessa tilanteessa auton ovet pitäisi siis saada auki ilman avainta, mikä onnistuu henkilökunnaltamme nopeasti ja luotettavasti. Hoidamme työn ammattitaidolla ja asiaankuuluvilla työkaluilla.