Käynnistysapu

Hinaajamme tarjoavat käynnistysapua ympäri vuoden

Soita käynnistysapu tästä – 0400 561 656

Tai Falckin kautta tästä

Hinauspalvelumme tarjoaa  käynnistysapua vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä. Tarvittaessa toimimme koko Suomen alueella, mutta pääosin Pietarsaari-Kokkola seudulla.

Hyrbil 1

Mitä tehdä kun auto ei starttaa?

Kun auto ei halua käynnistyä tai siinä on ilmennyt muita teknisiä ongelmia etkä tiedä mitä tehdä, on parasta ottaa yhteyttä hinauspalveluumme saadaksesi neuvoja. Vakuutusyhtiösi korvaa tavallisesti avusta aiheutuvat kustannukset. Auto voidaan mahdollisesti saada käyntiin paikan päällä, mutta joissain tapauksissa se täytyy hinata lähimpään korjaamoon.

Kysy lisää meiltä tai vakuutusyhtiöltäsi jos olet epävarma!

Hinauspalvelumme numero on 040 056 1656

Hinauspalvelumme tarjoaa käynnistysapua

Autamme sinua kun autosi kanssa ilmenee ongelmia, olivat ne sitten millaisia tahansa. Akun tyhjeneminen ja kovat pakkaset ovat yleisimpiä syitä käynnistysavun tarpeeseen.

Hinauspalvelumme tarjoaa asiantuntevaa apua myös auton elektroniikkaan liittyen. Pyrimme aina auttamaan sinua tapahtumapaikalla. Jos ongelmana on akun tyhjentyminen, voimme tarjota sinulle apua tai akun vaihdon, jolloin voit jatkaa matkaasi mahdollisimman pian. Jos autosi on hyytynyt muista syistä, eikä sitä saada paikan päällä käynnistymään, hinauspalvelumme kuljettaa sen valitsemallesi korjaamolle.

Mitä käynnistysapu maksaa?

Käynnistysavun kokonaiskustannukset vaihtelevat sen mukaan, mitä kaikkia toimenpiteitä autolle on tehtävä, jotta se saadaan käynnistymään.

Usein ongelma ratkaistaan tapahtumapaikalla, mutta joskus ainoa keino on kuljettaa auto korjaukseen ja järjestää korvaava auto paikalle niin, että matka voi jatkua. Tällöin apu tulee selvästi kalliimmaksi. Yleensä vakuutusyhtiöt kuitenkin korvaavat suurimman osan kustannuksista. Jos olet epävarma, keskustele pelastuspalvelun kanssa saadaksesi neuvoja!

Hinauspalvelumme tavoitat numerosta 040 056 1656

Mitä voin tehdä itse kun auto ei starttaa?

Muutamalla käynnistyskaapelilla pääset jo pitkälle. Kun akku on päässyt tyhjentymään, kannattaa yrittää käynnistää auto ensin itse. Se vaatii kuitenkin ylimääräisen akun tai  auton omistavan tuttavan, jolla on aikaa tulla auttamaan.

Nykyaikaiset autot sisältävät pitkälle kehittynyttä elektroniikkaa, joka voi helposti vaurioitua, jos toimit väärin. Sen takia on tärkeää tietää mitä olet tekemässä. Jos et ole varma kuinka tulisi toimia, ota meihin yhteyttä niin autamme ja neuvomme mielellämme!

Soita käynnistysapu tästä – 0400 561 656

Tai Falckin kautta tästä