Hinaus & kuljetus

Soita hinausauto paikalle tästä – 0400 561 656

Tai tilaa falckin palvelun kautta tästä

Pyydä tarjous autonkuljetuksesta

Auton hinaus nopeasti ja turvallisesti kaikenlaisille ajoneuvoille 24/7

Tarjoamme sinulle luotettavaa hinaus- ja kuljetuspalvelua kun ajoneuvosi matka on tyssännyt syystä tai toisesta.

Hinaamme ajoneuvot tarpeen vaatiessa koko suomen alueelta, mutta pääosin toimimme Pietarsaari-Kokkola seudulla.

Tiesitkö, että vakuutuksesi kattaa hinaus- ja kuljetuskustannukset lähimpään korjaamoon ojaanajo- ja kolaritilanteissa sekä teknisten ongelmien ilmaantuessa matkasi esteeksi? Annamme sinulle mielellämme tarkempaa tietoa tai voit myös kysyä lisätietoja vakuutusyhtiöstäsi.

Päivystämme 24h vuorokaudessa.

Hinaus ja kuljetus 3

Ajoneuvon hinaus vuorokauden ajasta riippumatta

Kun autosi matka yllättäen katkeaa syystä tai toisesta, hinausautomme ovat palveluksessassi vuorokauden ajasta riippumatta. Kuljetamme kaikenkokoiset henkilö- ja pakettiautot turvallisesti korjaamoon. Tarvittaessa voimme hinata ajoneuvon korjaamolle myös kotipihastasi.

Auto saattaa jäädä välille monista eri syistä, mutta tyypillisimpiä syitä matkan tyssäämiseen voivat olla esimerkiksi auton käynnistymiseen liittyvät ongelmat, akun tyhjentyminen, akku ei enää lataudu tai akku on tullut tiensä päähän. Joissain tapauksissa auto saattaa tarvita vain apukäynnistystä, minkä jälkeen matka voi jatkua normaalisti, mutta usein myös hinausta tarvitaan. Hinausta saatetaan tarvita myös jos autoon on tullut sähkövika, jarruvika, vaikea rengasrikko, moottorihäiriö tai jos autoon on tankattu vahingossa väärää polttoainetta. Useimmiten auto on parasta hinata suoraan korjaamolle varmuuden vuoksi.

Kaikissa hinausajoneuvoissamme on vinssi, jotta pystymme kuljettamaan autosi vaikka se ei olisi ajokunnossa. Jos vakuutuksesi korvaa sinulle sijaisauton, tuomme sen onnettomuuspaikalle samalla kun kuljetamme vaurioituneen ajoneuvosi korjattavaksi. Näin matkasi voi jatkua ilman suurempaa viivytystä.

Auton hinaus ahtaasta paikasta tai kapeilta teiltä

Auto saatetaan joutua hinaamaan ahtaasta paikasta esimerkiksi kadun kunnossapidon vuoksi tai jos se on pysäköity väärin porttikongin eteen. Voimme hinata autot myös ahtaista kotipihoista tai pikkuteiltä. 

Kalustollamme pystymme hinaamaan myös ajoneuvoja, jotka ovat päätyneet kaiteen päälle tai esteen taakse. 

Bärgning av personbilar

Ajoneuvojen kuljetus

Monipuolisen ajoneuvojen hinaus- ja kuljetuskalustomme ansiosta pystymme kuljettamaan kustannustehokkaasti useita autoja kerrallaan koko Suomen alueella. Ajoneuvojen kuljetus on yleensä tarpeellista hinaustilanteiden lisäksi silloin kun ajoneuvot eivät liiku omin neuvoin. Kuljetamme autosi nopeasti ja turvallisesti määränpäähän.

Lue lisää: autokuljetus

Lue lisää: konekuljetus

Lue lisää: auton hinaus

Soita hinausauto paikalle tästä – 0400 561 656

Tai tilaa falckin palvelun kautta tästä

Katso miten hinaamme autosi!

Pyydä hintaa autonkuljetukselle

Löysitkö mitä etsit? Ota yhteyttä.

Mathias Wärn

Hinaus & kuljetus

Samuel Forsblom

Hinaus & kuljetus

Stefan Nyman

Hinaus & kuljetus

Lars Backström

Hinaus & kuljetus

Aron Ahlvik

Hinaus & kuljetus

Tobias Backström

Hinaus & kuljetus

Joel Nylund

Hinaus & kuljetus