Erikssons - Auton korjaus, hinaus & kuljetus, metsä & puutarha

Lupauksemme jo vuodesta 1959

 1. Olemme mukana pitämässä huolta ympäristöstä

  Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä. Tiedostamme maapallon rajalliset resurssit ja haluamme olla mukana ympäristön suojelemisessa parhaamme mukaan.

 2. Kommunikoimme avoimesti ja rehellisesti

  Meille on tärkeää, että asiakas saa sen mitä on tilannut. Tuotteen ja työn laadun on oltava sitä mitä lupaamme tai teemme sen uudestaan.

 3. Myymme vain sellaisia tuotteita, joita myös itse ostaisimme

  Kaikki myymämme käytetyt varaosat on puhdistettu ja testattu toimiviksi. Myymme vain täysin kurantteja varaosia.

Erikssons - Auton korjaus, hinaus ja kuljetus & metsä ja puutarha 13
Erikssons - Auton korjaus, hinaus ja kuljetus & metsä ja puutarha 17
Erikssons - Auton korjaus, hinaus ja kuljetus & metsä ja puutarha 18
Erikssons - Auto salvage and repair, towing and transport, forest and garden 1
Erikssons - Auton korjaus, hinaus ja kuljetus & metsä ja puutarha 19

Yritys ja sen historia

Stig Eriksson perusti vuonna 1959 autojen ja traktoreiden huoltoon erikoistuneen Erikssonin korjaamon. Vuosikymmenten aikana korikorjauksen ja maalauksen erikoisyritykseksi kehittynyt korjaamo on edelleen koko yhtiön ydin. Erikssons on vuosien varrella laajentanut toimintaansa autovauriopalveluiden täyden palvelun taloksi. Saman katon alta saa kattavien korjaamopalveluiden lisäksi varaosat sekä hinaus- ja kuljetuspalvelut. Lisäksi yrityksen historian alusta asti toiminut metsä- ja puutarhamyymälä palvelee sekä kuluttajia, että yrityksiä monipuolisilla tuote- , varaosa- ja huoltopalveluilla.  
Palvelukokonaisuuden ja pitkän kokemuksen lisäksi palvelun laadun takaavat ammattitaitoinen henkilökunta, alan uudenaikaisin tekniikka sekä luotettavat yhteistyökumppanit. Kaikenkattava palvelu on asiakkaalle nopeaa ja kustannustehokasta. Kun kaikki työvaiheet suoritetaan saman katon alla, palvelu on kokonaisvaltaista ja kaikki vastaukset saa samasta paikasta.  

Erikssons on edelläkävijä

Eriksson on alusta asti ollut mukana kokoamassa suomen varaosien kierrättäjiä samaan järjestelmään. Olemme ylpeitä siitä mihin olemme päässeet. Palvelun ansiosta on nykyään helppoa löytää tarvittavat auton osat.

Erikssons - Auton korjaus, hinaus & kuljetus, metsä & puutarha 1

Vuodesta 1959

Kokemuksemme metsä- ja puutarha-alasta ulottuu aina vuoteen 1959, jolloin palvelimme metsäalan ammattilaisia moottorisahoja myymällä ja huoltamalla. Vuosien varrella viheralan palvelumme on laajentunut ja tarjoamme mm. kattavan valikoiman ruohonleikkureita sekä kuluttajille että alan ammattilaisille.

Metsä ja puutarha