Starthjälp

Våra bärgare erbjuder starthjälp året runt

Beställ starthjälp här – 0400 561 656

Eller boka snabbt via REDGO här

Erikssons erbjuder bärgning dygnet runt alla dagar i veckan. Vi har hela Finland som verksamhetsområde och Jakobstads- och Karlebynejden som hemområde.

Starthjälp bärgning

Vad ska jag göra då bilen inte startar

Ifall bilen inte vill starta eller har fått något annat tekniskt problem är det bäst att kontakta bärgningsjouren för att få råd om vad du ska göra. Ditt försäkringsbolag täcker oftast kostnaderna för den hjälp som bärgaren erbjuder vare sig det kan redas upp på plats eller kräver bärgning till närmaste verkstad. Prata med oss eller ditt försäkringsbolag ifall du är osäker!

Bärgningsjuoren nås på nummer 040 056 1656

Bärgare erbjuder starthjälp

Vi hjälper dig då du har problem med bilen, oavsett vad det handlar om. Att bilen inte startar beror oftast på att bilens batteri är urladdat. Problem med tomma batterier eller att bilen inte startar vid svår köld är också en av de vanligaste orsakerna till att bilister behöver hjälp ute på vägarna.

Våra bärgare erbjuder sakkunnig hjälp också då det handlar om bilens elektronik. Vi strävar alltid efter att kunna hjälpa dig på plats. Om problemet är att batteriet är tomt så kan vi erbjuda dig starthjälp eller ett batteribyte för att du så fort som möjligt ska kunna fortsätta din färd.

Ifall bilen ändå inte går att starta tar bärgaren med sig den på bärgningsbilen och för den till den verkstad som du väljer att anlita.

Vad kostar det att få starthjälp

Den totala kostnaden för att få hjälp om bilen inte startar varierar beroende på vad som behöver göras. Ofta går problemet att lösa på plats, men ibland krävs det att bilen bärgas och att en ersättningsbil ordnas fram och då blir det självklart dyrare. Dock så får du vanligen den största delen av kostnaderna ersatta av ditt försäkringsbolag. Ifall du är osäker, prata med bärgningsjouren för att få råd!

Bärgningsjuoren nås på nummer 040 056 1656

Vad kan jag själv göra då bilen inte startar?

Med ett par startkablar kommer man långt. Det går ofta alldeles utmärkt att själv försöka starta bilen då batteriet är urladdat, dock så krävs det ett extra batteri eller att en bekant eller medbilist har tid att hjälpa till.

Moderna bilar innehåller avancerad elektronik som lätt kan skadas ifall man gör fel, så det gäller att veta vad man håller på med.
Är du osäker på vad du ska göra, kontakta oss för råd!

Beställ starthjälp här – 0400 561 656

Eller boka snabbt via REDGO här