Dörröppning

Våra bärgare erbjuder dörröppning 24h

Blev bilnycklarna kvar inne i den låsta bilen? Ingen panik, vi hjälper dig! Vi öppnar den låsta bildörren snabbt och säkert utan att skada din bil.

Beställ hjälp med dörröppning här – 0400 561 656

Dörröppning Öppna låst bildörr

Bildörren är låst och nyckeln sitter kvar där inne

Den förta tanken som slår en då nycklarna blivit kvar inne i bilen och bildörren är låst är ofta, jaha, nu slår jag sönder fönsterrutan. Ett sånt förfarande är dock inte att rekommendera då kostnaden för att byta ett sidofönster på bilen ofta är mångdubbelt dyrare än att låta någon öppna dörren.

Det är möjligt att öppna dörren även utan nyckel. Det lönar sig dock att anlita ett proffs för annars riskerar du att skada bilen. Att öppna låsta bildörrar är en del av vårt jobb så du kan alltid lita på oss och vår yrkesskicklighet. För att få ut de inlåsta nycklarna öppnar vår mekaniker bildörren säkert och snabbt och undviker samtidigt onödiga repor och skador på bilen. Vi använder oss av för ändamålet framtagna specialverktyg.

Vad göra då bilnyckeln inte funkar

Ibland ställs man inför en situation då man inte kan komma in i bilen ens med sina egna nycklar. Detta kan bero på att bilens batteri är tomt och fjärrfunktionen inte fungerar eller så kan det ha kommit något skräp eller främmande föremål som mekaniskt hindrar nyckeln från att fungera. I liknande fall kan det uppstå ett behov av att öppna bildörren utan nyckel. Detta sköter vår personal snabbt och med ändamålsenliga verktyg.