Bärgning & Transport

Ring bärgningsbilen här – 0400 561 656

Beställ bärgning via Falck här

Fråga offert på biltransport

Snabb och säker bärgning av alla typer av fordon 24/7

Ibland kan färden inte fortsätta som vanligt. Vi erbjuder en pålitlig transport- och bärgningstjänst under dygnets alla timmar, alla dagar i veckan.

Vårt verksamhetsområde är hela Finland med Jakobstads- och Karlebynejden som hemområde.

Visste du att din försäkring oftast täcker kostnaderna för bärgning och transport till närmaste verkstad, såväl vid krockar och dikeskörningar som vid tekniska problem. Kontakta oss eller ditt försäkringsbolag om du vill ha närmare information!

Bärgningsjuoren nås dygnet runt alla dagar i veckan på nummer 040 056 1656

Hinaus ja kuljetus 3

Bärgning under dygnets alla timmar

När din bilfärd av en eller annan orsak inte kan fortsätta, är våra bärgningsbilar till din tjänst 24 timmar om dygnet. Vi transporterar fordon i alla storlekar till den verkstad du själv väljer. Om du vill kan vi också transportera ditt fordon till verkstaden direkt från din gård.

Det kan finnas många orsaker till att bilen inte fungerar, men en av de vanligaste är att det är problem med att starta bilen. Bilens batteri kan ha blivit urladdat eller helt enkelt ha gjort sitt. I vissa fall är starthjälp det enda som krävs för att resan ska kunna fortsätta som normalt, men går inte det så behöver bilen bärgas. Bärgning kan krävas ifall fordonet har ett elektriskt fel, fel på bromsarna, omfattande punktering, motorfel eller om fordonet har tankats med fel bränsle i misstag. I de oklara fall kan det bästa alternativet vara att föra bilen till en verkstad direkt, för säkerhets skull.

Alla våra bärgningsbilar har en vinsch så att vi kan bärga din bil även om den är i väldigt dåligt skick. Om din försäkring ger dig rätt till en ersättningsbil tar vi den med oss till olycksplatsen på samma gång som vi hämtar ditt skadade fordon. På så sätt kan din resa fortsätta utan större förseningar.

Bogsera bil från en trång plats eller smala vägar

Bilen kan också bärgas från en plats där det är trångt, till exempel på grund av vägunderhåll eller om den parkerats framför en port. Vi kan också bärga bilar från trånga hemgårdar och småvägar.

En bärgningsbil med kran kan också få upp ett fordon som har hamnat bakom ett räcke eller något annat hinder. En kran eller vinsch behövs ofta när bilen ligger i diket och måste bärgas därifrån.

Bärgning av personbilar

Transport av bil

Tack vare vår mångsidiga fordonspark kan vi på ett kostnadseffektivt sätt transportera flera fordon åt gången runt om i hela Finland. Fordonen transporteras snabbt och säkert till sin destination, även om de inte är i kördugligt skick.

Läs mer om bil- och maskintransport under sina respektive sidor:

Biltransport

Maskintransport

Se hur vi bärgar din bil!

Fråga offert på biltransport

Hittade du det du behöver? Ta kontakt?

Mathias Wärn

Bilbärgning & transport

Samuel Forsblom

Bilbärgning & transport

Stefan Nyman

Bilbärgning & transport

Lars Backström

Bilbärgning & transport

Aron Ahlvik

Bilbärgning & transport

Tobias Backström

Bilbärgning & transport

Joel Nylund

Bilbärgning & transport