Erikssons - Auton korjaus, hinaus & kuljetus, metsä & puutarha

Våra löften, sedan 1959

 1. Vi är med och tar hand om vår omgivning

  Miljöfrågor är viktiga för oss. Vi är medvetna om vår världs begränsade resurser och gör vårt bästa för att ta hand dessa på ett respektfullt sätt.

 2. Vi kommunicerar öppet och ärligt

  För oss är det viktigt att kunden får det han beställt. Kvalitén på våra produkter och vårt arbete ska hålla det vi lovat, annars så gör vi om.

 3. Vi säljer bara det vi själva skulle köpa

  Alla reservdelar vi säljer har blivit rengjorda och testade. Vi säljer endast kuranta delar.

Erikssons - Auton korjaus, hinaus ja kuljetus & metsä ja puutarha 13
Erikssons - Auto salvage and repair, towing and transport, forest and garden
Erikssons - Auton korjaus, hinaus ja kuljetus & metsä ja puutarha 17
Erikssons - Auto salvage and repair, towing and transport, forest and garden 1
Erikssons - Auton korjaus, hinaus ja kuljetus & metsä ja puutarha 19

Företaget och dess historia

Stig Eriksson grundade år 1959 Erikssons verkstad, specialiserade på service av traktorer och bilar. Verkstaden som under decennierna har utvecklats inom skaderepartion och lackering är idag kärnan till hela verksamheten. Erikssons har under åren breddat på sina tjänster såtillvida att man nu kan erbjuda heltäckande service inom skadereparation och service av bilar. Förutom dessa tjänster erbjuder Erikssons också reservdelar samt bärgnings- och transporttjänster. Butiken Skog och Trädgård har funnits med sedan starten och betjänar både privata och företag med ett brett sortiment av produkter, reservdelar och servicetjänster.  
Förutom ett brett utbud av tjänster och lång erfarenhet, garanteras kvaliteten av en kunnig personal, branschens modernaste teknik och pålitliga samarbetspartners. En heltäckande service  betyder snabb och kostnadseffektiv service för kunden. När alla tjänster utförs under samma tak är servicen fullständig och alla svar fås på samma plats.

Erikssons är föregångare

Erikssons har från början varit inblandad i att samla reservdelar i Finland i ett och samma återvinningssystem. Vi är stolta över vart vi har kommit, tack vare den här tjänsten är det nu lätt att hitta den bildel du behöver.

Erikssons - Auton korjaus, hinaus & kuljetus, metsä & puutarha 1

Sedan år 1959

Vårt intresse för skogs- och trädgårdsbranschen sträcker ända tillbaka till år 1959 då vi betjänade skogsarbetare genom att sälja och utföra service på motorsågar. Under åren har serviceutbudet ökat och vi har numera bland annat också ett omfattande utbud av gräsklippare för både konsumenter och yrkesanvändare.

Metsä ja puutarha